Persoonlijke coaching door het coachingstraject van INTO YOU Counseling.

REFERENTIES

Referenties zijn van harte welkom! Graag mailen naar info@counseling-praktijk.nl en ik zorg ervoor dat het geplaatst wordt.

Vanwege privacy redenen is gekozen om de volledige naam achterwege te laten.

recensies counseling therapie coaching praktijk delft


Leone was mijn coach. Ik heb van de sessies bij Leone veel geleerd over mezelf en over hoe bijv. mijn gedachtes, kernwaarden, ervaringen, kwaliteiten, enz. invloed hebben op elkaar. Ze luistert goed naar je verhaal en haalt daar de juiste speerpunten uit waaraan je gaat werken. En heeft daar oefeningen voor die je meer inzicht in je eigen handelen verschaffen. Ze is rustig, oprecht en werkt professioneel. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Nogmaals bedankt voor je hulp.
PETER

Ik heb ontzettend veel inzicht over mijzelf gekregen door de sessies met Leone. En nog belangrijker, dankzij haar coaching heb ik door te doen een gedragsverandering gerealiseerd waar ik zowel op privé- als zakelijk gebied veel profijt van heb. Leone kan heel goed luisteren en verbanden leggen en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot de inzichten komt. Ze heeft veel oefeningen om thuis te doen aangereikt waardoor ik niet alleen mijzelf beter heb leren kennen, maar nu ook veel makkelijker om kan gaan met moeilijke situaties. Ik kan wel zeggen dat dit coachingtraject voor mij ‘life changing’ is geweest.
MAAIKE

Dankzij de sessies met Leone heb ik grip gekregen op mijn verleden en op mijn toekomst. Teleurstellingen in mijn verleden hadden ervoor gezorgd dat ik veel uitdagingen uit de weg ging en vast zat in een negatief denkpatroon. Leone gaf mij inzicht in hoe ik hier mee om kon gaan en hoe ik dingen weer positief kon benaderen. Dankzij haar weet ik weer wat ik wil.
ANNEMIEK

“Leone Wevers heeft me geholpen bij het terug komen in balans. Door veel externe factoren was ik erg uit balans geraakt (ziekte in de familie, dwang om voor iedereen te zorgen, behalve voor mezelf en zelfs risico op verliezen van mijn baan). Toen ik binnenkwam had ik het idee dat ik mijn balans een 5 was, maar terugblikkend stond mijn balans toen denk ik zelfs op een 3. Door de sessies bij Leone heb ik mijn balans weer op een 8 kunnen krijgen.”
SOPHIA via Psychologen Nederland (www.psyned.nl)

Ik ben door Leone behandeld voor depressieve en ptss klachten. We hebben elkaar iets minder dan een jaar lang elke twee a drie weken gezien. Ik ben super blij dat ik haar heb gevonden als behandelaar, omdat ze zowel een luisterend oor kan zijn als je een schop onder de kont te geven. En dit alles zonder me ook maar 1 keer een ongemakkelijk gevoel te geven. Ze heeft me in dit jaar tijd veel over mezelf te weten laten komen, en ik ben nog nooit in een psychisch stabielere staat geweest als dat ik nu ben. De sessies zijn al een jaar achter de rug, maar doordat ze me handvatten heeft gegeven om mezelf te ondersteunen ben ik bijna niet meer tegen dezelfde problemen aan gelopen als voorheen. Ik zou de behandeling van Leone aan iedereen aan durven raden, ook als je net zoals ik een student bent in Delft en een druk en stressvol tijdschema hebt. 5 van de 5 sterren voor mij!
KIM via Psychologen Nederland (www.psyned.nl)

“Het is best een grote stap om hulp te zoeken als je graag zelf dingen oplost. Bij Leone voelde ik me direct op mijn gemak. Ze luisterde en maakte mijn hulpvragen concreet. Wat ik van Leone geleerd heb, is dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen. Daardoor kan ik nu veel beter nee zeggen en voel ik me ook niet schuldig dat ik de lasten van anderen niet overneem. Ik kan ook dingen beter parkeren, waardoor ik minder stress ervaar. Dat ik dit na een jaar nog zo voel, laat zien dat het geen korte termijn effecten zijn. Ik kan Leone van harte aanbevelen.”
JOSE

Leone heeft mij heel erg geholpen, ik ben veel beter in balans. Soms waren het open deuren die ze open trapte, maar minstens net zo vaak waren het eye-openers waar ze mee verder op weg heeft geholpen. Ik heb nu alle vertrouwen dat ik voldoende handvatten heb om de hobbels, die ik ongetwijfeld nog ga tegenkomen, aan te kunnen.
EVELIEN

Twee jaar geleden kreeg ik een burn-out. Allereerst heeft Leone mij geholpen om mijn burn-out te begrijpen. Ook heeft Leone me geholpen hoe ik met mijn burn-out om kan gaan. Door de aangename gesprekken heb ik mezelf beter leren kennen en hierdoor kan ik nu betere beslissingen maken voor mezelf. Bedankt hiervoor!
MARK

Ik ben heel blij dat ik bij Leone terecht ben gekomen. Het was voor mij een grote stap om überhaupt met iemand te gaan praten. Ik ‘keek’ nooit naar mezelf maar heb dit zeker kunnen veranderen door het ‘huiswerk’ en de fijne gesprekken. Leone heeft me met verschillende oefeningen anders laten kijken naar zaken. Het bewust worden van hoe je naar dingen kijkt maar vooral hoe je dingen anders kan aanpakken maakt dat ik zekerder van mezelf ben. Hierdoor weet ik nu beter wat ik wil en waar ik naartoe wil. Bedankt voor alles Leone!
VIENNE

Ik had het gevoel dat mijn bordje voller en voller werd. Vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel vond ik ook dat ik degene moest zijn die dit allemaal maar moest oplossen. Echter, hoe meer ik mijn best hiervoor deed hoe meer “werk” erbij kwam? Ondertussen kreeg ik steeds minder tijd voor mijzelf. Vanuit de kaders die ik had, naar ik later van Leone heb geleerd, opgebouwd in mijn persoonlijke rugzakje, kon ik geen oplossingen bedenken om hier mee om te gaan en was het dus logisch dat mijn bordje steeds voller werd. Leone heeft mij op een zeer pragmatische manier geholpen om van onbewust onbekwaam naar inmiddels bewust en steeds meer bekwaam te komen. Om te beginnen heeft Leone mij geholpen in het begrijpen van wat er in mijn rugzakje zat en waarom, bewustwording. Het pragmatische “huiswerk” wat ik vervolgens steeds meekreeg heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rugzakje heb kunnen opruimen waardoor er ook ruimte voor mijzelf is gekomen. Ik heb geleerd mijn rugzakje op orde te houden en mij niet meer te laten verleiden tot een overvol bordje, ten koste van mijzelf. Mijn persoonlijke leerproces wat door Leone in gang is gezet blijft gelukkig doorlopen. Ik word hier dus steeds een beetje bekwamer in. Leone, dank voor alle inspirerende gesprekken.
BOB

Ik zat met een aantal persoonlijke problemen waar ik moeilijk en met niemand over kon praten. Na veel moeite heb ik de stap genomen om hier met Leone over te gaan praten. De gesprekken hebben mij ontzettend geholpen. Met verschillende oefeningen ben ik dingen van een andere kant gaan bekijken. In relatief korte tijd bekijk ik mijn “problemen” op een andere manier en voel ik mij gelukkiger en zelfverzekerder. Ik raad iedereen aan te praten als je ergens mee zit, dit lucht ontzettend op. Leone bedankt voor alle oefeningen, tips en tijd!
MARLOES

“Ik ken Leone als een intelligente, aardse, betrokken collega-coach die haar klanten graag een veilige ruimte wil bieden om verder te groeien en te ontwikkelen. Met gedegen kennis helpt ze zowel coachees als netwerkcontacten om moeilijke zaken te versimpelen, en met opgewekte en warme persoonlijkheid raakt zij direct je hart!
JOSSELIEN JANSSENS (collega ‘team met paardenkracht’)

“Ik ben heel blij dat ik bij Leone terecht ben gekomen. Ik zat met een aantal problemen uit het verleden in mijn hoofd en met een angst voor de toekomst. Dankzij de gesprekken met en oefeningen die ik van Leone heb gekregen, ben ik beter in staat om ‘anders’ naar mijn gedachten te kijken en dit geeft ontzettend veel rust.
De opmerking “alles wat je aandacht geeft, groeit!” is van onschatbare waarde voor mij gebleken. Leone, nogmaals bedankt voor de verkregen inzichten en het allerbeste.”
ROBIN

“Wat sceptisch en onzeker kwam ik binnen. ‘Had ik wel echt een probleem, was ik wel aan het juiste adres, stelde ik me niet gewoon een beetje aan?’ Leone stelde precies de goede vragen en liet me rustig uitpraten, samen ontdekte we dat ze me wel zou kunnen helpen. En dat bleek zeker waar! Met praktische oefeningen en tips kreeg ik alles langzaam maar zeker weer op een rijtje en leerde ik mezelf steeds beter kennen! Bedankt voor je geduld, vertrouwen en begrip!”
Groetjes en nogmaals hartelijk dank!
MARJOLEIN

Na het overlijden van mijn pa en de jarenlange zorg daarvoor en tevens het gemis
van het gezin in één klap, ben ik in een rouwproces terecht gekomen met allerlei lichamelijke klachten.
Door de sessies met Leone die heel rustig luistert heb ik inzicht gekregen in mijn verwerking hierop.
Ik heb verschillende opdrachten meegekregen en ben daar mee aan de slag gegaan.
Tevens heb ik geleerd meer voor mezelf op te komen en zelfvertrouwen te kweken.
Ik kan haar sessies van harte aanbevelen. Ik heb hier veel aan gehad, waarvoor dank.
JANNY

Toen ik aankwam bij Leone, zat ik vooral met mezelf in de knoop. Ik wist niet waarom ik reageerde, hoe ik reageerde en ik werd helemaal gek van mezelf dat het maar niet anders ging. Dankzij Leone werd het voor mij duidelijker hoe het kwam en kon ik het allemaal wat rustiger bekijken. Hierdoor heb ik veel van mezelf geleerd en kan ik op moeilijke momenten mezelf makkelijker en beter aanpassen. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar het wordt steeds makkelijker en ik voel me steeds fijner.
ELINE

Leone heeft mij op een respectvolle maar duidelijke manier laten inzien hoe ik zelf het heft in handen kan nemen in mijn leven. Tijdens het laatste gesprek konden we concluderen dat ik een paar belangrijke stappen heb gezet en op het juiste spoor zit. Dit was wel anders voordat ik contact met haar opnam. Persoonlijk vond ik het erg prettig dat ze zonder oordeel naar je luistert en tussen de afspraken door hadden we soms contact per mail en dit verliep ook altijd op een fijne manier.
MATHILDE

Ik wist dat er iets knaagde binnen mij maar kon niet zo goed omschrijven wat. In eerste instantie was ik te ‘trots’ om naar een therapeut te gaan, ik kan het zelf toch ook wel oplossen? Na een tijdje mezelf, mede door praten met mensen in mijn omgeving, toch zo ver gekregen het te doen en via internet kwam ik terecht bij Leone, haar website sprak me aan en ben overgegaan op een eerste bezoek. Het voelde meteen al goed en we hebben toen samen een persoonlijk doel afgesproken. Daarna is er per sessie flink aan de weg getimmerd en ik kreeg een steeds duidelijker beeld van de ‘verkeerde’ denkpatronen in mijn hoofd. Leone gaf hierbij ook oefeningen voor thuis die hierop aansloten. Nu, een aantal maanden verder, heb ik inzicht in de oorsprong van de denkpatronen en weet ze daardoor ook veel beter te doorbreken. Ook weet ik hierdoor waar ik op moet blijven letten om niet terug te vallen in de oude patronen. De handvaten die Leone mij heeft gegeven om dit te ondersteunen zijn top! Uiteindelijk toch ontzettend blij dat ik om hulp heb gevraagd! Bedankt Leone!
THIJS

Toen ik bij Leone kwam, was ik een onzekere vrouw met weinig zelfvertrouwen. Ik wist niet wat ik moest verwachten en was ook wel zenuwachtig, maar toen ik binnen kwam kreeg ik een soort rust over me heen. Had meteen een goed gevoel bij haar. Het was fijn dat iemand echt naar je luistert en probeert te helpen. Zij heeft mij geleerd om bewuster te zijn van de dingen en de gedachtes. Dit heeft mij zo geholpen. Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen en durf nu steeds meer mezelf te zijn. Ik had een duwtje in mijn rug nodig en dit was een hele goed duw. Ik kan nu zelf verder met een goed gevoel. Bedankt voor alles Leone!
PATRICIA

Wij mensen maken het soms inderdaad moeilijker voor onszelf dan het is. Om het makkelijker te maken is het belangrijk om even afstand te nemen met alle rust en kalmte. Dan is het altijd prettig om met iemand te praten die met oprechte interesse en een rustige uitstraling naar je luistert, iemand als Leone!
CIGDEM

Wat mij erg aansprak in mijn gesprek met Leone was dat ze heel rustig luisterde naar mijn verhaal, af en toe vragen stelde waardoor het beeld duidelijker werd voor mij. Ze maakte me duidelijk dat ik vooral naar mezelf moest luisteren, wil ik dit, wat wil ik ermee bereiken en wat mij vooral bijbleef; ik hoef niet voor anderen te denken, zelf niet voor alle oplossingen te zorgen. Ik voelde me na het gesprek heel rustig en heb besloten de gok te wagen, waar ik nog geen spijt van heb. Dank voor dit gesprek, indien nodig hoop ik dat er meer mogen volgen.
JOLANDE

Als gevolg van relatieproblemen heb ik met Leone coachingsgesprekken gehad. Wat mij erg heeft geholpen zijn de vragen waarbij ik mijn handelen moest analyseren. Door de vragen die zij mij stelde werd mij duidelijk hoe de ander een situatie kan ervaren. Zij gaf mij verheldering over mijn eigen inbreng /reageren op bepaalde situaties en liet ze mij nadenken hoe het anders zou kunnen. De gesprekken hebben mij een heldere kijk gegeven op mijn situatie. Na de gesprekken sta ik positiever in mijn relatie. Ik heb de gesprekken als prettig ervaren en kan mensen aanraden om met Leone in gesprek te gaan.
ROBIN

Wie vertrouwen heeft hoeft niet de hele trap te zien om de eerste trede op te stappen. (Martin Luther King)